Srpski    English

Ревизорска кућа А у д и т о р

+381 (11) 2624-932 ; +381 (11) 2182-752
+381 (11) 2623-255 ; +381 (11) 2625-820

11000 Београд, Страхињића Бана 26

 

KO SMO MI

Kompanija za reviziju revizor doo osnovana je 28. juna 1999. godine.

Vlasnik i generalni direktor kompanije je dr Zoran Djerkovic.

Naše glavne delatnosti su: racunovodstvene i knjigovodstvene usluge, kontrolne i poreske savetodavne usluge i ostale konsultantske usluge iz oblasti ekonomije i prava.

Naše usluge vršimo na osnovu Odluke Federalnog ministarstva finansija SRJ i Odluke Ministarstva finansija Republike Srbije.


NAŠ CILJ

Naš primarni cilj je ispunjavanje potreba naših klijenata uz poštovanje zakonskih i etickih principa.

Kako to da uradimo?

Garantovanjem visokog nivoa usluge i profesionalnosti u svakom pogledu na svaki nacin.

Ko ce obezbediti sve gore navedeno?

Naš tim, kao i ceo sistem ciji je moto posvecenost klijentu.

Kompanija za reviziju revizor doo je deo sistema koji cine brokersko-dilerska kompanija Tezoro Broker i Institut za ekonomska istraživanja. Zbog ove komparativne prednosti, u moguccnosti smo da pružimo našim klijentima širok spektar usluga, pratimo razvoj naših klijenata i na taj nacin reagujemo na vreme sa generisanjem potrebnih odgovora i rešenja kako bismo osigurali ispravno donošenje poslovnih odluka.

Želeli bismo da istaknemo da je naš Institut, osnovan na Božic 7. januara 1991., bio jedna od prvih organizacija koja je pocetkom devedesetih dobila licencu za procenu vrednosti preduzeca od strane državnih vlasti i za koju uspešno posluje poslednjih 20 godina U isto vreme, Institut je jedna od retkih organizacija koja je pre 10 godina dobila dozvolu za sudske sporove od strane odgovarajucih pravosudnih organa (Privredni sud u Beogradu).

Takodje, Institut se nalazi na listi ovlašcenih procenitelja Ministarstva ekonomije, Agencije za privatizaciju Srbije i Stecajne agencije, Fonda za razvoj Republike Srbije, kao i svih vodecih banaka u Srbiji (Banca Intesa, Komercijalna banka, Raiffeissen banka , Societe generale banka, Univerzal banka itd.).


Ревизорска кућа Аудитор д.о.о. основана је на Видовдан, 28. јуна 1999. године.

Власник и директор Ревизорске куће је проф. др Зоран Ђерковић.

Наша претежна делатност је: рачуноводствени и књиговодствени послови, послови контроле и саветодавни послови у вези са порезом и друге консалтинг услуге правно-економског домена.

Своју делатност обављамо на основу Решења Савезног министарства финансија СРЈ и Решења Министарства финансија Републике Србије.А К Т У Е Л Н О – трансферне цене

Наши клијенти

 
2005 - 2019 © www.auditor.rs